Επιστροφή

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος επισκέφτηκε Π.Υ. και Π.Κ. στη Μακεδονία και στη Θεσσαλία

Φωτογραφία

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Αλέξιος Ράπανος, στο πλαίσιο προγραμματισμένων συσκέψεων για την υλοποίηση της συνεργασίας Πυροσβεστικού Σώματος και Δασικής Υπηρεσίας που πραγματοποιήθηκαν σε Θεσσαλονίκη και Λάρισα στις 21 και 22 Μαρτίου αντίστοιχα και της παρουσίας του, στην τελετή ορκωμοσίας των Δοκίμων Πυροσβεστών στην Πτολεμαΐδα, πραγματοποίησε διαδοχικές επισκέψεις σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Μακεδονίας και της Θεσσαλίας, προκειμένου να συζητήσει και να ανταλλάξει απόψεις, αναφορικά με επιχειρησιακά και οργανωτικά ζητήματα που απασχολούν τις Υπηρεσίες.

Συγκεκριμένα, στις 19 Μαρτίου, επισκέφτηκε τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, Καστοριάς και Τρικάλων καθώς και τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια Δομοκού και Άργους Ορεστικού, ενώ στις 20 Μαρτίου, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, Βέροιας και Κοζάνης και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σερβίων.

Τέλος, στις 21 και 22 Μαρτίου, επισκέφτηκε τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, Κιλκίς, Λάρισας και Βόλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι επισκέψεις του Αρχηγού σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες και Κλιμάκια, θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα με σκοπό την επίλυση προβλημάτων κυρίως σε επιχειρησιακά και οργανωτικά ζητήματα.

fireservice