Επικαιρότητα

26/07/2022
Έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές, από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγό Ιωάννη Αρτοποιό. 89 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 48ωρο.

25/07/2022
Νεότερη ενημέρωση πραγματοποίησε από τη Δαδιά Έβρου ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, για την πυρκαγιά στην περιοχή και τα μέτρα που λαμβάνονται για την αντιμετώπισή της, μαζί με τα στελέχη όλων των φορέων που συνδράμουν και συγκεκριμένα, από το Πυροσβεστικό Σώμα, τη Δασική Υπηρεσία, τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία, την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης και τον Δήμο Σουφλίου.

25/07/2022
Έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές, από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγό Ιωάννη Αρτοποιό. 58 δασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο.

25/07/2022
Ενεργοποίηση της Υπηρεσίας Copernicus/Emergency Management Service – Mapping της ΕΕ για την άμεση χαρτογράφηση της περιοχής των Κρεστένων της Π.Ε. Ηλείας, που επλήγη από πυρκαγιά

25/07/2022
Νεότερη ενημέρωση για την πορεία της επιχείρησης αντιμετώπισης της πυρκαγιάς στη Δαδιά Έβρου πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί από τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη, ο οποίος παραμένει στην περιοχή μαζί με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειο Παπαγεωργίου και επιτελικά στελέχη του Πυροσβεστικού Σώματος.

24/07/2022
Έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές πραγματοποίησε στις 18:50 ο Εκπρόσωπος Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγός Ιωάννης Αρτοποιός από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων στο Μαρούσι.

24/07/2022
Κατόπιν εντολής του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, η Διεύθυνση Σχεδιασμού και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Αναγκών της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ως Εθνικό Σημείο Επαφής, ενεργοποίησε την υπηρεσία Copernicus Emergency Management Service - Mapping της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

24/07/2022
Στην περιοχή της Δαδιάς Έβρου μετέβη σήμερα ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, μαζί με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος, Γιώργο Αμυρά, για την εκτίμηση της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί εξαιτίας της μεγάλης πυρκαγιάς που βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή, καθώς και για τον καλύτερο συντονισμό με όλους τους τοπικούς φορείς.

23/07/2022
Παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλη Παπαγεωργίου, ο οποίος εκπροσώπησε την κυβέρνηση, του Προϊστάμενου Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης, Υποστράτηγου ΠΣ Ιωάννη Σταμούλη, ο οποίος εκπροσώπησε τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγο Αλέξιο Ράπανο, τελέστηκε χθες Παρασκευή 22 Ιουλίου 2022, επιμνημόσυνη δέηση στον Καρέα

23/07/2022
Κοινή έκτακτη ενημέρωση για τις δασικές πυρκαγιές από τον Εκπρόσωπο Τύπου του Πυροσβεστικού Σώματος, Επιπυραγό Ιωάννη Αρτοποιό και τον Γενικό Διευθυντή Δασών και Δασικού Περιβάλλοντος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας κύριο Βαγγέλη Γκουντούφα, Δασολόγο