Επιστροφή

Άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σε πυρκαγιά οικίας στην Παραλία Πατρών, πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Θεσσαλονίκη, πυρκαγιά σε οικία στον Ωρωπό Αττικής

 

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ηλικιωμένος άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, επί της οδού Παύλου Μελά στην Παραλία Πατρών. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις πρωινές ώρες σήμερα, επιχείρησαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε βιοτεχνία ξενοδοχειακού εξοπλισμού στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας σήμερα, τις πρωινές ώρες. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με εννέα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό της επιχείρησης.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία επί της οδού Ρόδων στον Ωρωπό Αττικής. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, για την οποία η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε κατά τις μεσημβρινές ώρες σήμερα, συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στη μονοκατοικία.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 

 


 

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2  Fax: 2106826726

fireservice