Επιστροφή

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη, πυρκαγιές σε φανοποιείο στο Περιστέρι Αττικής και σε οικία στην Θάσο

 

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε φανοποιείο, επί της οδού Ερεχθείου στο Περιστέρι Αττικής, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις απογευματινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 14 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στον ανωτέρω χώρο.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ένας άνδρας μετά από εκδήλωση πυρκαγιάς σε ισόγειο εγκαταλελειμμένο κατάστημα, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη στην Θεσσαλονίκη, χθες κατά τις απογευματινές ώρες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στον ανωτέρω χώρο.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία, στην περιοχή Λιμενάρια – Καλύβια Θάσου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις απογευματινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην διπλοκατοικία.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα.

 

 

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2  Fax: 2106826726

fireservice