Επιστροφή

Διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας, του Αρχηγού της Υπηρεσίας Πυρόσβεσης και Διάσωσης του Ισραήλ

Ολοκληρώθηκε η διήμερη επίσκεψη στη χώρα μας, του Αρχηγού της Υπηρεσίας Πυρόσβεσης και Διάσωσης του Ισραήλ, Commissioner Dedy Simhi, που πραγματοποιήθηκε το χρονικό διάστημα από 9 έως 10 Ιανουαρίου, ύστερα από πρόσκληση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Βασίλειου Καπέλιου στο πλαίσιο της συνεργασίας των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών των δύο χωρών, συνοδευόμενος από δύο αξιωματικούς.

Την πρώτη μέρα η Ισραηλινή αντιπροσωπεία επισκέφτηκε το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος όπου τους υποδέχτηκε ο Αρχηγός και συζήτησαν θέματα ποικίλου πυροσβεστικού περιεχομένου. Στη συνέχεια επισκέφτηκαν το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.) του Πυροσβεστικού Σώματος και ενημερώθηκαν για τον τρόπο λειτουργίας του.

Τη δεύτερη μέρα το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Ακαδημία και στις εγκαταστάσεις της 1ης ΕΜΑΚ στην Ελευσίνα. Τους υποδέχτηκαν οι διοικητές των Υπηρεσιών, οι οποίοι τους καλωσόρισαν, τους ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις και συζήτησαν για θέματα εκπαίδευσης, λειτουργίας και οργάνωσης. Τελικός σταθμός της επίσκεψης ήταν το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Πεντέλης, συνοδευόμενοι από τον Αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά τον τρόπο λειτουργίας και οργάνωσης των Εθελοντικών κλιμακίων.

 

 

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

Φωτογραφία
Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2  Fax: 2106826726

fireservice