Επιστροφή

Επιβληθέντα Διοικητικά Πρόστιμα για πυρκαγιές σε Χαλκιδική και Θεσσαλονίκη

 

  • Για πυρκαγιά σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή Μόλα Καλύβα, του δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε αλλοδαπό, Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Πολυγύρου.

  • Για πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών στην περιοχή Νικήτη, του δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε αλλοδαπό, Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Πολυγύρου.

  • Για πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών στην περιοχή Παράδεισος της Δ.Κ. Νέου Μαρμαρά, του δήμου Σιθωνίας Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε ημεδαπό, Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Πολυγύρου.

  • Για πυρκαγιά σε υπολείμματα καλλιεργειών στην περιοχή Ξηροποτάμι Ιερισσού του δήμου Αριστοτέλη Χαλκιδικής, επιβλήθηκε σε ημεδαπό, Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της Π.Υ. Σταγειρών-Ακάνθου.

  • Για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου, επί της οδού Μαυρομιχάλη του δήμου Παύλου Μελά Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε σε ημεδαπό, Διοικητικό Πρόστιμο σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη, από ανακριτικούς υπάλληλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης.

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice