Επιστροφή

Επιμνημόσυνη δέηση για τον πεσόντα Δόκιμο Ανθυποπυραγό Μουζακίτη Αριστείδη

Επιμνημόσυνη δέηση τελέστηκε στις 17 Ιουλίου, στο Σουληνάρι Κορινθίας, για τον Δόκιμο Ανθυποπυραγό Μουζακίτη Αριστείδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του λόγω σοβαρού τραυματισμού που υπέστη κατά τη διάρκεια κατάσβεσης δασικής πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στις 13 Ιουλίου 2017, στην περιοχή Άγιοι Απόστολοι στο Ζευγολατιό Κορινθίας.

Το τρισάγιο τελέσθηκε από τον Πανοσιολογιώτατο Αρχιμανδρίτη Ιεράς Μητρόπολης Κορίνθου κ. Άνθιμο Παπαλεξόπουλο, συνεπικουρούμενο από τον πάτερ Σπήλιο, ιερέα του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου.

Στην τελετή, εκτός από συγγενείς και φίλους του αδικοχαμένου συναδέλφου, παρέστησαν, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου Πύραρχος Χρήστος Πλατάς, η Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κορίνθου Αντιπύραρχος Ευφροσύνη Λαλιώτη, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιάτου Επιπυραγός Αλέξανδρος Μαυραγάνης, εκπρόσωποι του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος, Αξιωματικοί και Πυροσβέστες, ενώ τιμές απέδωσε  άγημα αποτελούμενο από δέκα πυροσβεστικούς υπαλλήλους. Επίσης παρέστησαν, ο Δήμαρχος Βέλου – Βόχας Αννίβας Παπακυριάκος και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Σουληναρίου Παναγιώτης Καλλάς.

fireservice