Επιστροφή

Επιμορφωτική Ημερίδα με θέμα «Ραδιολογικές & Πυρηνικές Απειλές: Πρόληψη- Ανίχνευση- Αντιμετώπιση»

Φωτογραφία

Στις 24 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε επιμορφωτική ημερίδα με θέμα «Ραδιολογικές & Πυρηνικές Απειλές: Πρόληψη- Ανίχνευση- Αντιμετώπιση», που διοργανώθηκε από την Πυροσβεστική Ακαδημία σε συνεργασία με την Ελληνική Επιτροπή Ατομικής Ενέργειας (ΕΕΕΑ), στο συνεδριακό κέντρο του Ε.ΚΕ.Φ.Ε. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ».

Ο  Διοικητής του Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης . Φωστιέρης, ως εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Σωτηρίου Τερζούδη, κήρυξε την έναρξη της Ημερίδας και στη συνέχεια, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδων Βαρσάμης και ο Πρόεδρος της ΕΕΑΕ κ. Χρήστος Χουσιάδας απεύθυναν σύντομο χαιρετισμό.

Εισηγητές στην ημερίδα ήταν ο Αν. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ κ. Π. Παπαγιάννης., τα στελέχη της ΕΕΑΕ κ.κ. Σ.Οικονομίδης , Α.Μαλτέζος και  Α.Μποζιάρη, το  στέλεχος της ΓΓΠΠ κ. Ν.-Χ. Πατσιώτη, ο Αντιπύραρχος  Μιχαήλ Χάλαρης και ο εκπρόσωπος ιδιωτικής εταιρείας που παρασκευάζει ραδιοφάρμακα. κ. Ι. Εμμανουηλίδης.

Την ημερίδα παρακολούθησαν, εκπρόσωποι του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και των Αρχηγών ΕΔ και λοιπών ΣΑ, Αξιωματικοί Υπηρεσιών της Αττικής, του ΕΣΚΕ και της 1ης ΕΜΑΚ, σπουδαστές και απόφοιτοι του Δ.Δ. Μεταπτυχιακού Π.Σ. του ΤΕΙ ΑΜΘ και της ΠΥΡ.Α., σπουδαστές της Σχολής Ευελπίδων, ΣΣΑΝ και Σχολής Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ., οι Δόκιμοι Ανθυποπυραγοί, αντιπροσωπεία Δοκίμων Πυροσβεστών καθώς και εθελοντές Πυροσβέστες Υπηρεσιών της Αττικής.

Τον συντονισμό της διοργάνωσης είχε ο Διοικητής της Σχολής Ανθυποπυραγών Αντιπύραρχος Δημήτριος Καλιανιώτης, ενώ μετά το πέρας της διάλεξης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας επέδωσε στον Πρόεδρο της ΕΕΑΕ τιμητική πλακέτα με το έμβλημα της Ακαδημίας.

fireservice