Επιστροφή

Επίσκεψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Ε.Σ.Κ.Ε.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Αικατερίνη Παπακώστα-Σιδηροπούλου, επισκέφθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2018, το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.) του Πυροσβεστικού Σώματος στο Χαλάνδρι, όπου την υποδέχθηκαν ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Γιάννης Ταφύλλης και ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Ματθαιόπουλος.

Η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ενημερώθηκε για την επιχειρησιακή ετοιμότητα του Πυροσβεστικού Σώματος με αφορμή τα έντονα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στη χώρα, καθώς και για τρέχοντα υπηρεσιακά ζητήματα. Παράλληλα ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και ενημερώθηκε για τον τρόπο λειτουργίας του.

Στη συνάντηση παρευρέθησαν επίσης ο Υπαρχηγός Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Διοικητής Περιφερειακής Διοίκησης Αττικής, Υποστράτηγος ΠΣ Αχιλλέας Τζουβάρας, ο Επιχειρησιακός Συντονιστής με έδρα τον Πειραιά, Υποστράτηγος ΠΣ Στέφανος Κολοκούρης, καθώς και ο Διευθυντής του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας, Αρχιπύραρχος Φίλιππος Παντελεάκος.

fireservice