Επιστροφή

Επίσκεψη της Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη στο Πυροσβεστικό Μουσείο

Το Πυροσβεστικό Μουσείο επισκέφτηκε σήμερα, 31 Οκτωβρίου, η Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Κατερίνα Παπακώστα - Σιδηροπούλου.

Η Υφυπουργός, αφού ξεναγήθηκε στους χώρους του Μουσείου, παρακολούθησε μαζί με τους μαθητές δύο σχολείων, που βρίσκονταν εκεί στα πλαίσια των σχολικών επισκέψεων, που πραγματοποιούνται καθημερινά στο Μουσείο, τη διαδραστική παρουσίαση της ιστορίας, της αποστολής και του έργου του Πυροσβεστικού Σώματος.  

Η κ. Κατερίνα Παπακώστα – Σιδηροπούλου εξέφρασε τον ενθουσιασμό της στο προσωπικό του Μουσείου και με την αφιέρωσή της στο Βιβλίο Επισκεπτών του Μουσείου τίμησε το έργο των Ελλήνων Πυροσβεστών:

« Είχα την ευτυχία σήμερα και την ιδιαίτερη τιμή να επισκεφθώ το Μουσείο του Πυροσβεστικού Σώματος. Η ιστορία του αναβλύζει από τις προθήκες και τις βιτρίνες του και αγγίζει τον επισκέπτη.

 Ο Έλληνας πυροσβέστης πρωταγωνιστής, υπηρέτης της ανθρώπινης ζωής και της αξίας της, ηρωικός με αυτοθυσία προσφέροντας στο κοινωνικό σύνολο»

Στην Υφυπουργό προσφέρθηκαν ως αναμνηστικά της επίσκεψής της, μια κασετίνα συλλεκτικών στυλό με το έμβλημα του Πυροσβεστικού Μουσείου καθώς και ένα βιβλίο με την ιστορία του Πυροσβεστικού Σώματος. 

fireservice