Επιστροφή

Επίσκεψη του Αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Τόσκα, στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.)

Φωτογραφία
Φωτογραφία αριστερά
Φωτογραφία δεξιά

Το Επιχειρησιακό Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων (Ε.Σ.Κ.Ε.) επισκέφθηκε σήμερα, 29 Ιουνίου 2017, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, τον οποίο υποδέχθηκαν ο Αρχηγός ΠΣ Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Καπέλιος και ο Διοικητής Ε.Σ.Κ.Ε. Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Φωστιέρης.

Ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό του Πυροσβεστικού Σώματος σε ό,τι αφορά τη διασπορά εναέριων και επίγειων μέσων καθώς και τους σχεδιασμούς εν μέσω καύσωνα. Παράλληλα, ενημερώθηκε για επιχειρησιακά θέματα και για την εφαρμογή του νέου έργου «Ψηφιακή Υπηρεσία Ειδοποίησης και Αντιμετώπισης Πυρκαγιάς» το οποίο υλοποιείται σε συνεργασία του Πυροσβεστικού Σώματος με την Κοινωνία της Πληροφορίας (Κ.τ.Π. ΑΕ), μέσω προγράμματος ΕΣΠΑ 2014 – 2020 με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισκέφθηκε το 199 Σ.Ε.Κ.Υ.Π.Σ. και ειδικότερα την αίθουσα διαχείρισης δασικών πυρκαγιών, τον χώρο των αξιωματικών, των εκφωνητών και των τηλεφωνητών.

Φωτογραφία αριστερά
Φωτογραφία δεξιά
fireservice