Επιστροφή

Τελετή απονομής πτυχίων της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα 10 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Αθήνα και στον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό στη Θεσσαλονίκη, η τελετή απονομής πτυχίων της 25ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, στην οποία φοίτησαν 97 Επιπυραγοί και 1 Ανώτερος Υπαστυνόμος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Κυριακόπουλος αφού απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, επέδωσε τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες, ενώ η Ημερήσια Διαταγή ανεγνώσθη από τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχο Εμμανουήλ Δαμουλάκη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστράτηγος ΠΣ Ιάκωβος Κλεφτοσπύρος, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Νικόλαος Σπαής, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων με έδρα τον Πειραιά Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Πετρούτσος, ο Διευθυντής Οικονομικών Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Ασημακόπουλος, ανώτεροι Αξιωματικοί και συγγενείς των αποφοίτων.

Στην αντίστοιχη τελετή που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης, η επίδοση των πτυχίων στους αποφοίτους έγινε από τον Επιχειρησιακό Συντονιστή με έδρα τη Θεσσαλονίκη Υποστράτηγο ΠΣ Σπυρίδωνα Βαρσάμη. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν μεταξύ άλλων ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Κωνσταντίνος Παχίδης, ανώτεροι Αξιωματικοί και συγγενείς των αποφοίτων.

fireservice