Επιστροφή

Πρωτάθλημα πετοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας 2018

Φωτογραφία

Οι ετήσιοι αγώνες πετοσφαίρισης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, για το έτος 2018 διεξήχθησαν από 21 έως 25 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο «Παύλος Μπακογιάννης» στο Κερατσίνι, με την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος να καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση.

Νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε η ομάδα του Στρατού Ξηράς. Τη δεύτερη θέση πήρε η ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος, την τρίτη της Πολεμικής Αεροπορίας, την τέταρτη της Ελληνικής Αστυνομίας και την Πέμπτη του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής.

Την ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος αποτελούσαν οι: Επιπυραγός Θεόδωρος Χατζηαντωνίου, Πυραγοί Ρούκος Αλέξιος, Τζώρτης Ιάκωβος, Αρχιπυροσβέστες Καραγάτσος Κωνσταντίνος, Μπούρας Αλέξανδρος – Ιωάννης, Ρυακιώτης Εμμανουήλ, Πυροσβέστες Λάππας Ηλίας, Παπανικολάου Αλέξανδρος, Προύσαλης Κωνσταντίνος, Στεφάνου Γεώργιος και Τερζής Αθανάσιος. Προπονητής της ομάδας του Π.Σ. ήταν ο Επιπυραγός Θεόδωρος Χατζηαντωνίου, ενώ αρχηγός Αποστολής ήταν ο Πυραγός Ρούκος Αλέξιος και Αρχηγός ομάδας ο πυροσβέστης Στεφάνου Γεώργιος.

Στους αγώνες παρευρέθηκαν, από το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος ο Διευθυντής Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας Αρχιπύραρχος Άγγελος Τριπολιτσιώτης, ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί των Ενόπλων δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, καθώς και πλήθος κόσμου.