Επιστροφή

Πρωτάθλημα ποδηλασίας Ε.Δ. και Σ.Α. για το έτος 2018

 

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Οκτωβρίου το πρωτάθλημα ποδηλασίας Ε.Δ. και Σ.Α. για το έτος 2018, στις εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου στο Σχοινιά, παρουσία εκπροσώπων των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας.

Στο πρωτάθλημα έλαβαν μέρος ομάδες από τον Στρατό Ξηράς, το Πολεμικό Ναυτικό, την Πολεμική Αεροπορία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή, το Πυροσβεστικό Σώμα και τις Ένοπλες Δυνάμεις Κύπρου.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος αναδείχθηκε 1η στη γενική κατάταξη, 2η αναδείχθηκε η ομάδα του Στρατού Ξηράς και 3η η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι αθλητές του Πυροσβεστικού Σώματος στο ατομικό αγώνισμα κατέλαβαν τις εξής θέσεις: 1ος ο Πυροσβέστης Τσιαβές Φώτιος, 2ος ο Πυροσβέστης Τσιάντος Θεοχάρης, 4ος ο Πυροσβέστης Χατζηνικολάου Αντώνιος και 5ος ο Πυροσβέστης Πολυπαθέλλης Ιωάννης-Γεώργιος.

Αρχηγός αποστολής και αρχηγός ομάδας για το Πυροσβεστικό Σώμα ήταν ο Επιπυραγός Δημητριάδης Ιωάννης και προπονητής ο Πυρονόμος Γκρέκας Κωνσταντίνος.

Τους αγώνες διοργάνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα υπό την εποπτεία του ΓΕΕΘΑ/ΓΡΑΜ. Α.Σ.Α.Ε.Δ. Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

fireservice