Επιστροφή

Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας 2019

Πραγματοποιήθηκε, το χρονικό διάστημα από Δευτέρα 16 έως και Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2019, το Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, στο Κολυμβητήριο του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας (ΑΝΟΓ).

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Αρχηγείο Πυροσβεστικού Σώματος, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος, τη δεύτερη θέση το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, την τρίτη θέση ο Στρατός Ξηράς και την τέταρτη θέση η Ελληνική Αστυνομία.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2019 αποτελείτο από τον Επιπυραγό Αναστάσιο Παπαναστασίου ως Αρχηγό της αποστολής, τους προπονητές Επιπυραγό Θεόδωρο Λοράντο και Αρχιπυροσβέστη Ανδρεάκο Θεόδωρο καθώς και τους αθλητές, Επιπυραγό Φίλιππο Καϊάφα, τους Πυραγούς Μπουμπούκη Αθανάσιο, Λάππα Ηλία, Θεοδωρόπουλο Αργύριο και Θωμάκο Ιωάννη, τους Υποπυραγούς Δουκατά Φίλιππο και Αφρουδάκη Χρήστο, τους Αρχιπυροσβέστες Κραβαρίτη Δημήτριο, Παπαγιαννάκη Ιωάννη και Πλατανίτη Αθανάσιο και τους Πυροσβέστες Σκαρπέλη Αντώνιο, Καρκαλιάνη Γεώργιο και Χελιώτη Κωνσταντίνο.

Τους αγώνες παρακολούθησαν αντιπροσωπείες των Ε.Δ. και των Σ.Α., καθώς και φίλοι του αθλήματος.

fireservice