Επιστροφή

Πρωταθλήτρια η ομάδα πετοσφαίρισης του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2019

 

Πραγματοποιήθηκε, από Δευτέρα 9 έως Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019, το Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας, στο Κλειστό Γυμναστήριο «Αριστείδης Παπαμιχαήλ», στη Δραπετσώνα Αττικής.

Η αντιπροσωπευτική ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος κατέκτησε την πρώτη θέση της γενικής κατάταξης του πρωταθλήματος, τη δεύτερη θέση η Πολεμική Αεροπορία, την τρίτη θέση το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, την τέταρτη θέση η Ελληνική Αστυνομία και την πέμπτη θέση ο Στρατός Ξηράς. Αρχηγός της αποστολής του Πυροσβεστικού Σώματος ήταν ο Επιπυραγός Μιχάλης Καψής και προπονητής ο Πυραγός Βενεκές Κωνσταντίνος.

Τη διοργάνωση και διεξαγωγή των αγώνων είχε αναλάβει το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, υπό την εποπτεία του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων. Τους αγώνες παρακολούθησαν αντιπροσωπείες των Ε.Δ. και των Σ.Α., καθώς και φίλοι του αθλήματος.

Η πρωταθλήτρια ομάδα του Πυροσβεστικού Σώματος για το έτος 2019 αποτελείτο από τον Επιπυραγό Ιάκωβο Τζώρτζη, τον Ανθυποπυραγό Αντωνίου Δημήτριο, τους πυρονόμους Ρυακιωτάκη Εμμανουήλ και Μπούρα Αλέξανδρο – Ιωάννη και τους πυροσβέστες Λάππα Ηλία, Κορνάρο Κωνσταντίνο, Στεφάνου Γεώργιο (Αρχηγός ομάδας), Παπανικολάου Αλέξανδρο, Προύσαλη Κωνσταντίνο και Τερζή Αθανάσιο.

fireservice