Επιστροφή

Πυρκαγιά σε διαμέρισμα στην Αθήνα, άτομο χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε σε πυρκαγιά διαμερίσματος στο Περιστέρι Αττικής, πυρκαγιές σε συνεργείο αυτοκινήτων στην Αθήνα και σε καφετέρια στην Ιεράπετρα Κρήτης

 

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα, επί της οδού Κηφισοδότου στα Άνω Πετράλωνα στην Αθήνα, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις πρωινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε άνδρας αγνώστων στοιχείων, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα, στη συμβολή των οδών Ρόδου και Ευριπίδου στο Περιστέρι Αττικής. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις βραδινές ώρες χθες, επιχείρησαν εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε συνεργείο αυτοκινήτων, επί της οδού Νικοπόλεως στο δήμο Δάφνης – Υμηττού στην Αττική. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, για την οποία η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο συνεργείο.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε καφετέρια, στον οικισμό Μύρτος του δήμου Ιεράπετρας στο νομό Λασιθίου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην επιχείρηση καθώς και σε υπερκείμενο διαμέρισμα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 

 

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2  Fax: 2106826726

fireservice