Επιστροφή

Πυρκαγιές σε οικία στη Θάσο, σε κτίριο στα Χανιά και σε βιοτεχνικό χώρο στο Κιάτο

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στον οικισμό Πρίνου, στο νησί της Θάσου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 23:42 χθες. Από την πυρκαγιά προκληθήκαν σημαντικές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν τέσσερις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε κτίριο του Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, επί της οδού Στρατηγού Τζανακάκη, στο δήμο Χανίων, του ομώνυμου νομού, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 21:09 χθες. Από την πυρκαγιά προκληθήκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο κτίριο ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 13 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε βιοτεχνικό χώρο επεξεργασίας χάρτου, στη συμβολή των οδών Παναγή Τσαλδάρη και Δημοκρατίας στο Κιάτο, του δήμου Βέλου Βόχας, στο νομό Κορινθίας, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας, στις 15:35 χθες. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε εξοπλισμό και σε προϊόντα της επιχείρησης, ενώ στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 25 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 10 οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 

 

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

fireservice