Επιστροφή

Πυρκαγιά σε οικία στην Άρτα, πυρκαγιά σε οικία στον Κότρωνα Λακωνίας, νεκρός κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε οικία στον Άγιο Ιωάννη Ηλείας, νεκρό ανήλικο παιδί κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε πρόχειρη κατασκευή στην Κομοτηνή

 

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 1ου ορόφου, στη συμβολή των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Μάξιμου Γραικού στην Άρτα, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις απογευματινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβέστες με δύο οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην Δ.Ε. Κότρωνα, του δήμου Ανατολικής Μάνης, στο νομό Λακωνίας. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, για την οποία η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε κατά τις απογευματινές ώρες χθες, συμμετείχαν έξι πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.

Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας 78 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στη Δ.Ε. Άγιος Ιωάννης του δήμου Ήλιδας, στο νομό Ηλείας. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις βραδινές ώρες χθες, επιχείρησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Νεκρό ανήλικο παιδί, εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε πρόχειρη κατασκευή επί της οδού Ιθάκης στην Κομοτηνή. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα, επιχείρησαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην πρόχειρη κατασκευή.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2  Fax: 2106826726

fireservice