Επιστροφή

Πυρκαγιά σε οικία στον Πειραιά, άτομο χωρίς τις αισθήσεις του κατα τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε κτίριο στον Πειραιά, πυρκαγιά σε ξυλουργείο στον Άγιο Γεώργιο Λιβαδειάς

 

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στη συμβολή των οδών Κλεισόβης και Χατζηκυριάκου στον Πειραιά, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις μεσημεριανές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα πυροσβέστες με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ανήλικο άτομο αγνώστων λοιπών στοιχείων, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε εγκαταλελειμμένο κτίριο στη συμβολή των οδών Δεληγιώργη και Ομηρίδου Σκυλίτση στον Πειραιά. Στο συμβάν, για το οποίο η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε τις βραδινές ώρες χθες, επιχείρησαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο κτίριο, ενώ στο σημείο παραμένουν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα για την πλήρη κατάσβεσή της.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ξυλουργείο, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος Λιβαδειάς. Στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, για την οποία η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα, έλαβαν μέρος 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην επιχείρηση.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2  Fax: 2106826726

fireservice