Επιστροφή

Πυρκαγιά σε οικίες στην Ξάνθη,πυρκαγιά σε οικία στην Αρκαδία και παροχές βοηθείας στην ορεινή Αχαΐα

 

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τρείς διώροφες κατοικίες, στον οικισμό Μελίβοια του Δήμου Μύκης στο Νομό Ξάνθης. Για την κατάσβεσή της, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 08:35 χθες και συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στις οικίες.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην περιοχή Βούτση του δήμου Γορτυνίας στο νομό Αρκαδίας, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 16:25 χθες. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 11 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην μονοκατοικία.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

Λόγω των έντονων χιονοπτώσεων το τελευταίο 24ωρο η υπηρεσία μας πραγματοποίησε μεταφορές ατόμων σε ασφαλή σημεία. Ειδικότερα:

• Στα Καλάβρυτα περιοχή Τσαπουρνιά με τρία συνεργεία και εννέα πυροσβεστικούς υπάλληλους πραγματοποίησε μεταφορά έξι ατόμων από οίκημα.

• Στον δήμο Αιγιαλείας στην περιοχή Τσιβλού Ακράτας με ένα συνεργείο και τρεις πυροσβεστικούς υπάλληλους πραγματοποίησε μεταφορά τεσσάρων ατόμων από οίκημα.

• Στα Καλάβρυτα περιοχή Ζαχλορού με ένα συνεργείο και τρεις πυροσβεστικούς υπάλληλους πραγματοποίησε μεταφορά τριών ατόμων από Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο.

• Στα Καλάβρυτα περιοχή Λαπαναγοί με ένα συνεργείο και δυο πυροσβεστικούς υπάλληλους πραγματοποίησε μεταφορά τριών ατόμων από υπαίθριο χώρο.

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

fireservice