Επιστροφή

Πυρκαγιές σε χώρους τριών εταιριών και ενός αποθηκευτικού χώρου στη ΒΙ.ΠΕ. Θεσσαλονίκης, σε οικία στη Χώρα Μεσσηνίας, σε αποθήκη υπεραγοράς στα Βρασνά Θεσσαλονίκης και σε κατάστημα στον Ταύρο Αττικής.

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε στεγασμένο χώρο τριών εταιριών (εργοστάσιο μηχανημάτων και υλικών συσκευασίας, τυπογραφείο και εταιρία κατασκευής αεραγωγών κλιματισμού) και ενός αποθηκευτικού χώρου στη ΒΙ.ΠΕ. Σίνδου του δήμου Δέλτα στο νομό Θεσσαλονίκης, στις 01:10 χθες. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 30 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 11 οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στον εξοπλισμό, στις εγκαταστάσεις και στα προϊόντα των επιχειρήσεων.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε διώροφη οικία στην περιοχή Χώρα, του δήμου Πύλου – Νέστορος στο νομό Μεσσηνίας, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 15:00 χθες. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία, ενώ πριν την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα ο Μ.Κ. 21 ετών.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 21:45 χθες, σε αποθήκη υπεραγοράς (σούπερ μάρκετ), στην περιοχή Βρασνά του δήμου Βόλβης, στο νομό Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην αποθήκη, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε ισόγειο εμπορικό κατάστημα, στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Χρυσοστόμου Σμύρνης στο δήμο Μοσχάτου – Ταύρου στο νομό Αττικής, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 03:59 σήμερα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 20 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με οκτώ οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σημαντικές υλικές ζημιές στο κατάστημα.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας, Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2  Fax: 2106826726

fireservice