Επιστροφή

Πυρκαγιές σε λεωφορείο στη Γλυφάδα Αττικής, σε μονοκατοικία στο Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης, σε διαμέρισμα στην Αθήνα, σε μονοκατοικία στο Σουφλί Έβρου και νεκρή σε διαμέρισμα στην Αθήνα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε αστικό λεωφορείο, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στη Γλυφάδα Αττικής. H Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 17:13 χθες και στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο λεωφορείο.

Νεκρή εντοπίστηκε η Μ.Τ. 80 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε διαμέρισμα 6ου ορόφου, επί της οδού Πυθίας, στην Κυψέλη. Στο συμβάν, για το οποίο ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 23:01 χθες, επιχείρησαν 16 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με έξι οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στην περιοχή Ζαγκλιβέρι Θεσσαλονίκης, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 01:30 σήμερα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν οκτώ πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημίες στη μονοκατοικία.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε ισόγειο διαμέρισμα πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Σεβαστουπόλεως και Αρκαδίας, στην Αθήνα. H Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε στις 01:53 σήμερα και στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στο διαμέρισμα.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία επί της οδού Μόσχου Βασιλείου, στο Σουφλί Έβρου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 04:39 σήμερα. Στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημίες στη μονοκατοικία.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 

 

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726

fireservice