Επιστροφή

Πυρκαγιές σε μονοκατοικίες σε Εύβοια και Έβρο και σε πυλωτή πολυκατοικίας στην Αττική

Σωρός γυναίκας εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, ενώ άλλα τρία άτομα υπέστησαν εγκαύματα, στη Δ.Ε. Διρφύων, του δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων Ευβοίας, κατά τις βραδινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην κατοικία.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε πυλωτή πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και Σουλίου, στο δήμο Αχαρνών Αττικής, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας κατά τις πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 16 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές σε σταθμευμένα Ε.Ι.X. αυτοκίνητα καθώς και σε διαμερίσματα από τους υπερκείμενους ορόφους της πολυκατοικίας.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία στον οικισμό Ρίζια, του δήμου Ορεστιάδας Έβρου. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε κατά τις βραδινές ώρες χθες και στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με 5 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην κατοικία.

Για τα ανωτέρα περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice