Επιστροφή

Πυρκαγιές σε Πειραιά, Ωραιόκαστρο, Δελφούς και Κέρκυρα

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε κατάστημα λιανικού εμπορίου, επί της οδού Νικήτα στον Πειραιά, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες χθές. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 24 πυροσβέστες με δέκα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε χθες τις απογευματινές ώρες, στην περιοχή του Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης σε χώρο αποθήκευσης, στην κατάσβεση της οποίας συμμετείχαν 30 πυροσβέστες με 14 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημίες στον χώρο.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία, στη Δ.Ε. Καλλιέων Δελφών, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας κατά τις βραδινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με πέντε οχήματα ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία στους Καρουσάδες Κέρκυρας, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας κατά τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα. Από την πυρκαγιά  προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στην οικία.

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice