Επιστροφή

Πυρκαγιές σε θερμοκήπιο στο Κιλελέρ Λάρισας και σε αποθηκευτικό χώρο με ζωοτροφές στο Γυμνό Ευβοίας, Νεκροι σε μονοκατοικία στον Πολιχνίτο Λέσβου

 

 

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε θερμοκήπιο στην Τ.Κ. Κιλελέρ, του νομού Λάρισας. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 06:05 χθες, συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην επιχείρηση.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε αποθηκευτικό χώρο με ζωοτροφές στο Γυμνό, του δήμου Ερέτρειας, στο νομό Ευβοίας, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 12:20 χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος εννέα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην αποθήκη.

Νεκροί εντοπίστηκαν ο Κ.Γ. του Δ. 56 ετών και ο Κ.Ε. του Δ. 54 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε μονοκατοικία, στις εργατικές κατοικίες Πολιχνίτου στη νήσο Λέσβο. Από την πυρκαγιά, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 02:30 σήμερα, προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στη μονοκατοικία. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν δέκα πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα.

 

Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.

 

 


Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726





Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice