Επιστροφή

Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε άνδρα για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου στην περιοχή, Βαθυχώρι της Δ.Κ. Κυργίων, του δήμου Δοξάτου Δράμας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κορωπίου, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια σε οικοπεδικό χώρο, στην περιοχή της Αγίας Κυριακής του δήμου Σπάτων – Αρτέμιδας Αττικής. Για το ανωτέρω περιστατικό, επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης, σε άνδρα για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε, σε ξηρά χόρτα εντός οικοπεδικού χώρου στη Δ.Κ. Νέας Μηχανιώνας, του δήμου Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε υπολείμματα καλλιεργειών, στην αγροτική περιοχή Πετρωτού, του δήμου Ωραιοκάστρου Θεσσαλονίκης, επιβλήθηκε Διοικητικό πρόστιμο από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ. Θεσσαλονίκης, σε άνδρα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice