Επιστροφή

Σύλληψη και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Φωκίδα, Αχαΐα, Ρέθυμνο και Καρδίτσα

  • Συνελήφθη χθες, 17 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Άμφισσας, σε ημεδαπό, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε αγροτοδασική έκταση στην Τ.Κ. Σερνικακίου του δήμου Δελφών Φωκίδας. Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 17 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Αχαΐας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια θερμών εργασιών, σε αγροτική έκταση, στην θέση «Μικρή Πιλαλίστρα» Λαμπιρίου της Τ.Κ. Ζήριας του Δήμου Αιγιαλείας Αχαΐας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 17 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Λεχαινών, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά τη διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών σε αγροτική έκταση, στη Τ.Κ. Ματαράγκα, του Δήμου Δυτικής Αχαΐας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, χθες, 17 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην περιοχή Πανόραμα Τ.Κ. Ατσιπόπουλου Δήμου Ρεθύμνης.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 18 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, σε ημεδαπή, η οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην περιοχή «Βατσίνας» Τ.Κ. Ρουσσοσπίτι Δήμου Ρεθύμνου.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 18 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καρδίτσας, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών, στην Τ.Κ. Φυλακτής του Δήμου Λίμνης Πλαστήρας Καρδίτσας.
Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice