Επιστροφή

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων

 

Συνελήφθη χθες, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαβρύτων, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε χαμηλή βλάστηση, στη θέση Τροχάλια, της τοπικής κοινότητας Ψωφίδας, δήμου Καλαβρύτων Αχαΐας. Για το ανωτέρω περιστατικό, επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξηρά χόρτα, εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Πλατανιά, του δήμου Παρανεστίου Δράμας, επιβλήθηκε Διοικητικό πρόστιμο, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε άνδρα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Διοικητικό πρόστιμο επιβλήθηκε από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Δράμας, σε άνδρα, για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε ξυλεία, εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Άγιος Τρύφωνας, του δήμου Δράμας, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη.

Συνελήφθη σήμερα, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καβάλας, ένας άνδρας, ως υπαίτιος πρόκλησης εμπρησμού από αμέλεια, σε ξηρά χόρτα και χαμηλή βλάστηση, εντός οικοπεδικού χώρου, στην περιοχή Κρηνίδες, δημοτικής ενότητας Φιλίππων, περιφερειακής ενότητας Καβάλας. Για το ανωτέρω περιστατικό, επιβλήθηκε Διοικητικό Πρόστιμο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 19/2020 Πυροσβεστική Διάταξη και ενημερώθηκε σχετικά η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice