Επιστροφή

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Αχαΐα, Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα, Αττική και Λάρισα

  • Συνελήφθη χθες 15 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Καλαβρύτων, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Γουμένισσας του Δήμου Καλαβρύτων Αχαΐας και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
  • Συνελήφθη χθες 15 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μελισσουργού του Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
  • Συνελήφθη σήμερα 16 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πρέβεζας, αλλοδαπός, για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Μύτικα του Δήμου Πρέβεζας και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
  • Συνελήφθη σήμερα 16 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Νέας Μάκρης, αλλοδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε από την καύση ξηρών χόρτων σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στη θέση Λεωφόρος Φλέμινγκ και Ευβοϊκού του Δήμου Ραφήνας Πικερμίου Αττικής και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 5414€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1400,25€, σήμερα 16 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Λάρισας, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Τούμπα του Δήμου Λάρισας.
Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice