Επιστροφή

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Εύβοια, Ηλεία, Κιλκίς, Πέλλα, Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Λακωνία και Σέρρες

 

  • Συνελήφθη χθες, 10 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Χαλκίδας, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών εντός αγροτικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Πούρνου του δήμου Διρφύων - Μεσσαπίων Εύβοιας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.668,35€.
  • Συνελήφθη σήμερα, 11 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Πύργου, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε από την καύση ξύλων σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Κουκούλα του δήμου Αρχαίας Ολυμπίας Ηλείας και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.320€.
  • Συνελήφθη σήμερα, 11 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. ΒΙ.ΠΕ. Κιλκίς, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε σε αγροτική έκταση κατά την διάρκεια γεωργικών εργασιών, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Ποντοηράκλεια του δήμου Παιονίας της Π.Ε. Κιλκίς και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος Εισαγγελέας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1718,75€, σήμερα, 11 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Έδεσσας, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών  εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Λιποχωρίου του δήμου Σκύδρας Πέλλας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1640,62€, σήμερα, 11 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρεθύμνου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε χρήση ειδών πυροτεχνίας, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή Μασταμπάς του δήμου Ρεθύμνου Κρήτης.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1125€, σήμερα, 11 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γιαννιτσών, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την χρήση συσκευής έψησης σε υπαίθριο χώρο, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον δήμο Χαλκηδόνας Θεσσαλονίκης.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1875€, σήμερα, 11 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Αρεόπολης, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Κοίτας του δήμου Ανατολικής Μάνης Λακωνίας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3881,25€, σήμερα, 11 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σερρών, σε ημεδαπό, για πυρκαγιά που προκλήθηκε από την χρήση καπνιστηρίου μελισσιών εντός δασικής έκτασης, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον δήμο Νέας Ζίχνης Σερρών.
Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice