Επιστροφή

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Κορινθία, Λακωνία, Μαγνησία, Βοιωτία και Αττική

  • Συνελήφθη χθες, 25 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Κορινθίας, ημεδαπή, ως υπαίτια πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Σολομού, του δήμου Κορινθίων Κορινθίας. Στην ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Συνελήφθη χθες, 25 Απριλίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μολάων, ημεδαπός, ως υπαίτιος πρόκλησης πυρκαγιάς σε δασική έκταση στην Τ.Κ. Νομίων, του δήμου Μονεμβασιάς Λακωνίας . Στον ανωτέρω επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, αξίας 500€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 26 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Βόλου, σε ημεδαπή, ο οποία δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης ξηρών χόρτων,  στην θέση «Πορταριά» , του Δήμου Βόλου Μαγνησίας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 26 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Θηβών, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών,  στην περιοχή Θεσπιών, του Δήμου Αλιάρτου – Θεσπίων στη Βοιωτία.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 500€, σήμερα, 26 Απριλίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Καλάμου, σε ημεδαπό, ο οποίος δεν διέθετε τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, κατά την διάρκεια καύσης υπολειμμάτων καλλιεργειών και ξηρών χόρτων,  στην Τ.Κ. Καπανδριτίου του Δήμου Ωρωπού στην Αττική.
Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice