Επιστροφή

Συλλήψεις και επιβολή διοικητικών προστίμων σε Λέσβο, Αττική, Θεσσαλονίκη, Λακωνία, Μεσσηνία, Ρόδο και Θάσο

  • Συνελήφθη χθες 20 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μυτιλήνης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση θερμών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην Τ.Κ. Πολιχνίτου του Δήμου Δυτικής Λέσβου και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 4.125€.
  • Συνελήφθη σήμερα 21 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Μαρκοπούλου, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε εντός μεταλλικού κυτίου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στο Πόρτο Ράφτη, στον Δήμο Μαρκοπούλου, στην Αττική και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.750€.
  • Συνελήφθη σήμερα 21 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Θεσσαλονίκης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Βόλβης, στην Θεσσαλονίκη και ενημερώθηκε σχετικά ο αρμόδιος εισαγγελέας.
  • Συνελήφθη σήμερα 21 Ιουνίου 2024, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Σπάρτης, ημεδαπός, για πυρκαγιά που προκλήθηκε κατά την εκτέλεση γεωργικών εργασιών σε αγροτική έκταση, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον οικισμό Καλογωνιά, στον Δήμο Σπάρτης και του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 3.557,81€.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 5.625€, στις 17 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της Π.Υ. Γαργαλιάνων, στον Δήμο Τριφυλίας, για πυρκαγιά σε απορρίμματα εντός Χώρου Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον Δήμο Τριφυλίας Μεσσηνίας.
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 2.250€, στις 21 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους της ΔΙ.Π.Υ.Ν. Ρόδου, σε ημεδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση ξηρών χόρτων εντός υπαίθριου χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στην περιοχή  Κρεμαστή, του Δήμου Ρόδου
  • Επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο αξίας 1.687,5€, στις 21 Ιουνίου 2024, από ανακριτικούς υπαλλήλους του Π.Κ. Θάσου, σε αλλοδαπό, ο οποίος προέβη σε καύση υπολειμμάτων καλλιεργειών εντός οικοπεδικού χώρου, κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, στον οικισμό Ποτός, στην Θάσο.
Τμήμα Τύπου και Επικοινωνίας Α.Π.Σ.
Κηφισίας 37-39, Μαρούσι, Τ.Κ. 15123
Τηλ.: 2132047800, -801, -802
Email: press@fireservice.gr

fireservice