Επιστροφή

Συνάντηση Αρχηγού ΠΣ με το Διευθυντή Υπηρεσίας Κύπρου

Φωτογραφία

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης, υποδέχτηκε στο Αρχηγείο του Π.Σ., σήμερα 17 Μαΐου τον Διευθυντή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου, κ. Μάρκο Τράγκολα. Αφορμή της επίσκεψης αυτής ήταν η υλοποίηση του έργου με τον διακριτικό τίτλο ¨ΗΡΩΝ¨, που χρηματοδοτείται από το INTERREG IV, ¨Ελλάδα Κύπρος 2014-2020¨.

Το έργο περιλαμβάνει την προμήθεια πυροσβεστικού εξοπλισμού για τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των δύο χωρών, καθώς και την οργάνωση κοινών εκπαιδεύσεων, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί ότι το έργο ¨ΗΡΩΝ¨ είναι το τέταρτο κατά σειρά που υλοποιείται μεταξύ των δύο Υπηρεσιών, γεγονός που αποδεικνύει την εξαιρετική συνεργασία τους.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα κοινού πυροσβεστικού ενδιαφέροντος και έγινε ανταλλαγή αναμνηστικών πλακετών. Στην συνάντηση παρέστησαν επίσης, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης καθώς και εκπρόσωποι των ομάδων διαχείρισης του έργου από το Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδας και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου.

fireservice