Επιστροφή

Tελετή απονομής πτυχίων της 23ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος

Φωτογραφία

Πραγματοποιήθηκε στις 12 Μαΐου, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας στην Αθήνα και του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη, η τελετή απονομής πτυχίων της 23ης εκπαιδευτικής σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης και Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος.

Στην τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, παρέστησαν μεταξύ άλλων: ο Υπαρχηγός Υποστήριξης Αντιστράτηγος ΠΣ Σωτήριος Τερζούδης, ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Κωνσταντίνος Γιόβας, ο Διοικητής του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Φωστιέρης, ο Συντονιστής Υποστήριξης Υποστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Ράμφος και ο Διευθυντής Υγειονομικής Υπηρεσίας Αρχιπύραρχος (ΥΙ) Απόστολος Σταμάτης.

Ανάλογη τελετή πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Επιχειρησιακού Συντονιστή Θεσσαλονίκης, Υποστράτηγου ΠΣ Δημοσθένη Αναγνωστάκη και του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχου Κωνσταντίνου Πουλτίδη.

Στην Ημερήσια Διαταγή του, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Ακαδημίας Αρχιπύραρχος Σπυρίδωνας Βαρσάμης, αναφέρθηκε στους στόχους και τις επιδιώξεις της Σχολής και την ανάγκη της συνεχούς δια βίου εκπαίδευσης και μάθησης.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες της Αθήνας επέδωσε ο Υπαρχηγός Υποστήριξης, παρουσία του Διοικητή της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και της Θεσσαλονίκης ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Θεσσαλονίκης.

fireservice