Επιστροφή

Tελετή βράβευσης του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.), για τη συνολική προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου, παρουσία του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγου ΠΣ Σωτήριου Τερζούδη και του Προέδρου του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας Μιχαήλ Μυτηλινάκη, τελετή βράβευσης του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (Ο.Κ.Α.Α.), για τις χορηγίες – δωρεές και την συνολική προσφορά του στο Πυροσβεστικό Σώμα, στο αμφιθέατρο του Ο.Κ.Α.Α., στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη Αττικής.

Η βράβευση αφορούσε την χορηγία 13 στολών κατάδυσης που παραδόθηκαν στην 2η Ε.Μ.Α.Κ. με έδρα την Θεσσαλονίκη και για τις εργασίες θερμομόνωσης των κτηριακών εγκαταστάσεων που στεγάζεται ο 1ος Πυροσβεστικός Σταθμός Πειραιά και η Διεύθυνση Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Αρχηγείου του Πυροσβεστικού Σώματος, συνολικού εμβαδού 1000 τ.μ., που πραγματοποιήθηκε το έτος 2017, καθώς και 12 συνολικά ελαστικών επισώτρων πυροσβεστικών οχημάτων το έτος 2018, έξι ελαστικών για το πρώτο όχημα της πυροσβεστικής εξόδου και έξι ελαστικών για το κλιμακοφόρο όχημα του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά.

Στον σύντομο χαιρετισμό τους ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος και ο Διοικητής της Διοίκησης Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά ευχαρίστησαν τον Πρόεδρο του Οργανισμού για την αρωγή του σε μέσα και εξοπλισμό προς το Πυροσβεστικό Σώμα, ενώ ο Πρόεδρος του Ο.Κ.Α.Α. τόνισε την ικανοποίηση και την εμπιστοσύνη του στο έργο που πραγματοποιεί το Πυροσβεστικό Σώμα. Στη συνέχεια ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος απέδωσε τιμητική πλακέτα στον Πρόεδρο του Οργανισμού Μιχαήλ Μυτηλινάκη, ο Υπαρχηγός Υποστήριξης του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης στη Διευθύνουσα Σύμβουλο Στεφανία Γεωργακάκου – Κουτσονίκου, ο Διοικητής ΔΙ.Π.Υ. Πειραιά Αρχιπύραχος Ιωάννης Σταμούλης στον Γενικό Διευθυντή Βασίλειο Τριανταφύλλη και ο Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Πειραιά Επιπυραγός Πέτρος Αλάμαρας στον Πρόεδρο των εργαζομένων του Οργανισμού Νικόλαο Μπούμπουρη.

Επίσης παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Επικοινωνιών και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του Α.Π.Σ. Αρχιπύραρχος (ΠΛ) Απόστολος Οικονόμου, Αξιωματικοί του ΠΣ, πυροσβέστες και μέλη του οργανισμού.

fireservice