Επιστροφή

10/06/2014 Τελετή ανάληψης καθηκόντων του νέου Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη

   
Τελετή για την ανάληψη των καθηκόντων του νέου Υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουνίου 2014, στο Υπουργείο. Ο νέος Υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας, ανέλαβε τα καθήκοντά του, παρουσία του απερχόμενου Υπουργού κ. Νίκου Δένδια.
 
Στην τελετή παρέστησαν ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτριος Τσακνάκης, ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγος Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Διοικητής της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών, κ. Θεόδωρος Δραβίλλας, η Διευθύντρια της Υπηρεσίας Ασύλου, κ. Μαρία Σταυροπούλου και ο Πρόεδρος του Κέντρου Μελετών Ασφάλειας, κ. Μιχαήλ Τσινισιζέλης.
 
Επίσης, παρέστησαν ανώτατοι και ανώτεροι Αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας, του Πυροσβεστικού Σώματος, ανώτατοι Αξιωματούχοι της Πολιτείας, εκπρόσωποι των συνδικαλιστικών οργανώσεων, καθώς και προσωπικό των φορέων του Υπουργείου.
 
Δείτε ολόκληρο το Δελτίο Τύπου με ομιλίες και βίντεο από την Τελετή, στην ιστοσελίδα του Υ.Δ.Τ.Π.Τ.Π.  εδώ http://bit.ly/1s50fKK
 
 

Φώτο 1

Φώτο 2

Φώτο 3

Φώτο 4