Επιστροφή

13/05/2016 Επίσκεψη του Αρχηγού του Π.Σ. στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κρήτης


 
 

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς επιθεώρησε στις 12 και 13 Μαΐου τις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κρήτης .

Συγκεκριμένα επισκέφθηκε την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κρήτης και συναντήθηκε με τον Διοικητή Αρχιπύραρχο Ιωάννη Μαραγκάκη. Επιπλέον, τις Διοικήσεις Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Ηρακλείου και Χανίων, τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες Ρεθύμνου, Αγίου Νικολάου και Βρυσών, όπου συναντήθηκε με τους Διοικητές, Αξιωματικούς, Υπαξιωματικούς και Πυροσβέστες αυτών.

Στις 13 Μαΐου συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Αρναουτάκη Σταύρο, όπου συζητήθηκαν θέματα της τρέχουσας αντιπυρικής περιόδου, αλλά και η ενίσχυση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Κρήτης σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό, στο πλαίσιο υλοποίησης του ΕΣΠΑ της νέας προγραμματικής περιόδου.

Επιπροσθέτως, συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Αποκορώνου κ. Κουκιανάκη Χαράλαμπο και τον Δήμαρχο Σφακίων κ. Ζερβό Ιωάννη και τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Υποστράτηγο Ανδρέα Δασκαλάκη.