Επιστροφή

15/01/2014 Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Α.Π.Σ.

 

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα για το προσωπικό του Αρχηγείου Πυροσβεστικού Σώματος και των Υπηρεσιών Αττικής έκοψε, στις 15 Ιανουαρίου, ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Πάτροκλου Γεωργιάδη.

Στην τελετή, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Αρχηγείου, παρευρέθησαν, σύσσωμη η ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Προϊστάμενος της Θρησκευτικής Υπηρεσίας του Υπουργείου ΔΤΠΤΠ, Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, επίτιμοι Αρχηγοί και Υπαρχηγοί του Π.Σ., εκπρόσωποι συνδικαλιστικών οργανώσεων μονίμων, πενταετούς υποχρέωσης, συμβασιούχων και εθελοντών πυροσβεστών, η μπάντα του Π.Σ., καθώς επίσης μεγάλος αριθμός Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Πυροσβεστών, τόσο από το Α.Π.Σ., όσο και από τις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες της Αττικής.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Γεωργιάδης απένειμε στον νεοπροαχθέντα Ταξίαρχο της ΕΛ.ΑΣ. , Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Κιούλο, Μετάλλιο Διαμνημόνευσης Αξίας και Τιμής, για το σημαντικό ποιμαντικό του έργο και την πολύτιμη προσφορά του στις τελετές του Πυροσβεστικού Σώματος.