Επιστροφή

26/05/2016 Επίσκεψη Αρχηγού ΠΣ στην ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας.

Επίσκεψη πραγματοποίησε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς στην Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη κατά το διήμερο 24 και 25 Μαΐου 2016. Στις 24 Μαΐου, ο Αρχηγός ΠΣ επισκέφθηκε το μνημείο των πεσόντων πυροσβεστών συνοδευόμενος από το Συντονιστή Επιχειρήσεων, Υποστράτηγο ΠΣ Δημοσθένη Αναγνωστάκη.

 
Ακολούθησε προγραμματισμένη συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ, στη συνέχεια, ο Αρχηγός ΠΣ επισκέφθηκε το Πυροσβεστικό Συνεργείο Οχημάτων, το πεζοπόρο τμήμα της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, τη 2η Ε.Μ.Α.Κ. στο αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και την Π.Υ. Πολυγύρου.
 
Στις 25 Μαΐου, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας σύσκεψη σχετικά με την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο, στην οποία συμμετείχαν ο Αρχηγός ΠΣ, ο Συντονιστής Επιχειρήσεων, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ. Κεντρικής Μακεδονίας, ο Διοικητής Δ.Π.Υ. Νομού Θεσσαλονίκης, ο Διοικητής 2ης ΕΜΑΚ καθώς και οι Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και Κλιμακίων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
 
Τέλος, ο Αρχηγός ΠΣ επισκέφθηκε την έδρα της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, όπου τον υποδέχθηκε ο Παναγιότατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος.