Επιστροφή

26/08/2016 Βράβευση εμπλεκόμενων φορέων στην κατάσβεση πυρκαγιάς στη Λίμνη Ευβοίας , από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην περιοχή της Λίμνης Ευβοίας, η οποία επλήγη από τις πρόσφατες πυρκαγιές, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, κύριος Προκόπης Παυλόπουλος, βράβευσε εκπροσώπους των φορέων που συμμετείχαν στην επιχείρηση κατάσβεσης της πυρκαγιάς της 30ης Ιουλίου.

Μεταξύ εκείνων που βραβεύτηκαν ήταν η φυσική ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος, ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί , υπαξιωματικοί και πυροσβέστες του Π.Σ. που στελέχωναν τις επίγειες και εναέριες επιχειρησιακές δυνάμεις.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας τόνισε την αναγκαιότητα της συνεργασίας και την αξία της ομόνοιας , για την επίτευξη λύσεων σε μια βαθιά κρίση που τείνει να διαρρήξει τον κοινωνικό ιστό.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το πρωί της 26ης Αυγούστου, στο Κτίριο Μελά Λίμνης, όπου παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ευάγγελος Αποστόλου, ο Μητροπολίτης Χαλκίδας Χρυσόστομος , ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης Δημήτριος Αναγνωστάκης , ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Ακριώτης, ο Βουλευτής της Ν.Δ. Σίμος Κεδίκογλου, ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης , ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Εύβοιας Φάνης Σπανός, ο Δήμαρχος Μαντουδίου - Λίμνης - Αγ. Άννας Χρήστος Καλυβιώτης, καθώς και εκπρόσωποι τοπικών φορέων.