Επιστροφή

27-28/02/2016, Επισκέψεις του Αρχηγού του Π.Σ. στις ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας.

 

 

 

Ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς, με αφορμή την επερχόμενη αντιπυρική περίοδο, πραγματοποίησε επισκέψεις σε Πυροσβεστικές Υπηρεσίες των ΠΕ.ΠΥ.Δ. Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, στις 27 & 28 Φεβρουαρίου.

Στις 27 Φεβρουαρίου, ο Αρχηγός του Π.Σ. επισκέφθηκε την έδρα της ΠΕ.ΠΥ.Δ. Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία, όπου συναντήθηκε με το Διοικητή αυτής Αρχιπύραρχο Νικόλαο Παναγιωτόπουλο, τους Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τους Προϊστάμενους των Πυροσβεστικών Κλιμακίων, καθώς και με τους πυροσβεστικούς υπάλληλους και συνδικαλιστικούς φορείς της Περιφέρειας. Στη συνέχεια επισκέφθηκε τις Π.Υ. Μακρακώμης και ΒΙ.ΠΕ. Λαμίας, την 7η Ε.Μ.Α.Κ. και το Π.Κ. Στυλίδας, όπου κι εκεί ο Αρχηγός του Π.Σ. είχε διαδοχικές συναντήσεις με τους Διοικητές και το προσωπικό των Υπηρεσιών, καθώς και με το Δήμαρχο Μακρακώμης κ. Παπαευθυμίου Ευθύμιο.

Στις 28 Φεβρουαρίου συνεχίζοντας τη διήμερη περιοδεία του, ο Αρχηγός του Π.Σ. επισκέφθηκε την έδρα της ΠΕ.ΠΥ.Δ Θεσσαλίας, στη Λάρισα όπου συναντήθηκε με το Διοικητή αυτής Αρχιπύραρχο Σεραφείμ Αθανασίου, τους Διοικητές των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών, τους Προϊστάμενους των Πυροσβεστικών Κλιμακίων, καθώς και με τους πυροσβεστικούς υπάλληλους και συνδικαλιστικούς φορείς της Περιφέρειας. Κατόπιν μετέβη στη ΒΙ.ΠΕ. Λάρισας, την 8η Ε.Μ.Α.Κ., τις Π.Υ. Βόλου και ΒΙ.ΠΕ. Βόλου, όπου συναντήθηκε αντίστοιχα με το προσωπικό και τους Διοικητές των Υπηρεσιών.

Ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Ιωάννης Καρατζιάς, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στις Πυροσβεστικές Υπηρεσίες, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους πυροσβεστικούς υπαλλήλους για θέματα που τους αφορούν, καθώς και για ζητήματα της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου.