Επιστροφή

29/09/2014 Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Πυροσβεστικού Σώματος, στην υδατοσφαίριση, στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε.Δ. και Σ.Α. για το 2014.

 

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του Πυροσβεστικού Σώματος, στην υδατοσφαίριση, στέφθηκε πρωταθλήτρια ομάδα, στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ε.Δ. και Σ.Α. για το 2014. Στον τελικό αγώνα αναμετρήθηκε με το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή και ύστερα από μια πολύ αμφίρροπη διακύμανση στο σκορ, το Πυροσβεστικό Σώμα αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ομάδα. Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με σκορ 9-9, ο αγώνας κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι όπου το Π.Σ ευστόχησε και στα 5, με το σκορ να διαμορφώνεται σε 13-11.

Για το Π.Σ. αγωνίστηκαν:

Προπονητής ομάδας: Λοράντος Θεόδωρος, Τερματοφύλακας: Βολτυράκης, Ασημάκης, Καϊάφας Φίλιππος(1), Παπαγιαννάκης Ιωάννης(1), Δουκατάς Φίλιππος, Θωμάκος Ιωάννης(3), Θεοδωρόπουλος Αργύρης(2), Αφρουδάκης Χρήστος(4), Λάζαρης Παναγιώτης(1), Ανδρεάκος Θεόδωρος, Κραβαρίτης Δημήτριος, Πλατανίτης Αθανάσιος(1), Σκαρπέλης Αντώνιος, Καρκαλιάνης Γεώργιος.

Τους αγώνες παρακολούθησαν ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος ΠΣ Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο Διοικητής ΠΕ.ΠΥ.Δ Αττικής Υποστράτηγος ΠΣ Δημοσθένης Αναγνωστάκης, ο Διευθυντής της Υγειονομικής Υπηρεσίας του Π.Σ. Υποστράτηγος ΥΙ Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Διοικητής Ανατολικής Αττικής Αρχιπύραρχος Αθανάσιος Τζοίτης και η πρόεδρος του Ν.Ο.Β.