Επιστροφή

29/11/2013 Αγιασμός στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις της Π.Υ. Καλαβρύτων.

 

Παρουσία του Γενικού Επιθεωρητή Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγου ΠΣ Χαράλαμπου Αφάλη, τελέσθηκε αγιασμός των νέων κτιριακών εγκαταστάσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων Αχαΐας, στις 29 Νοεμβρίου.

Οι νέες αυτές κτιριακές εγκαταστάσεις έχουν κατασκευαστεί μέσω ΣΔΙΤ (Σύμπραξη Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα) και έχουν ήδη παραδοθεί στο πυροσβεστικό προσωπικό για χρήση.

Ο Γενικός Επιθεωρητής κατά το χαιρετισμό του υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει η ολοκλήρωση του έργου αυτού, το οποίο θα ενισχύσει ακόμη περισσότερο την εργασιακή ικανοποίηση των πυροσβεστικών υπαλλήλων, που καθημερινά φροντίζουν για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών, αλλά και θα διευκολύνει κατά πολύ την εκτέλεση των καθηκόντων τους.

Τον αγιασμό των νέων εγκαταστάσεων τέλεσε ο Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος ενώ παρέστησαν επίσης ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίου κ. Δημήτρης Κατσαρός, ο Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Γεώργιος Λαζουράς, ο Διοικητής της Π.Δ.Π.Υ. Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος ΠΣ Παναγιώτης Γιαννακόπουλος, πυροσβεστικοί υπάλληλοι του Νομού Αχαΐας, εκπρόσωποι εθελοντικών οργανώσεων και των φορέων της περιοχής και πλήθος κόσμου.