Επιστροφή

30/03/2007 Τελετή αποφοίτησης Αξιωματικών της Σχολής Επιμόρφωσης

Πραγματοποιήθηκε, στις 30 Μαρτίου, η τελετή αποφοίτησης της 14ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής Επιμόρφωσης - Μετεκπαίδευσης Αξιωματικών του Πυροσβεστικού Σώματος, στις εγκαταστάσεις της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, στην Κηφισιά.

Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες, μεταξύ των οποίων ήταν επίσης δύο Αξιωματικοί της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου και ένας Αξιωματικός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλβανίας, επέδωσε ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης.

Ο Αρχηγός του Π.Σ., κατά το χαιρετισμό του, επεσήμανε την ανάγκη για διαρκή εκπαίδευση και επιμόρφωση του πυροσβεστικού προσωπικού και προέτρεψε τους αποφοιτήσαντες να αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τις γνώσεις που αποκόμισαν κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους στη Σχολή Επιμόρφωσης.

Στην τελετή παρέστησαν o Αρχηγός της Π.Υ. Αλβανίας κ. Dilaver Lachi, σύσσωμη η πυροσβεστική ηγεσία και αξιωματικοί του Σώματος. 
 Ο Αρχηγός του Π.Σ. Αντιστράτηγος Ανδρέας Κόης και ο Υπαρχηγός Αντιστράτηγος Φώτιος Παππάς, με τον Αρχηγό της Π.Υ. Αλβανίας κ. Dilaver Lachi.