Επιστροφή

Ευχές για Καλό Πάσχα

Αξιωματικοί, Υπαξιωματικοί, Πυροσβέστες, Πυροσβέστριες, σπουδαστές της Πυροσβεστικής Ακαδημίας και πολιτικοί υπάλληλοι του Σώματος.
  Με ιδιαίτερη συγκίνηση και εμφορούμενος από αισθήματα θρησκευτικής κατάνυξης, απευθύνομαι σε σας επ’ ευκαιρία της Λαμπροφόρου Εορτής του Πάσχα.
 Οι Άγιες αυτές ημέρες της Ορθοδοξίας, με την κορύφωση του Θείου Δράματος και το Άγιο Πάσχα, σηματοδοτούν τον καθημερινό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο, σε προσωπικό και ευρύτερο κοινωνικό επίπεδο. Το μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου είναι μήνυμα πνευματικής και ψυχικής αναστάσεως, αγάπης και ελπίδας.
 Δεν πρέπει να λησμονούμε, ότι το Πάσχα ονομάστηκε αγάπη ήδη από τους αποστολικούς χρόνους. Την αδελφοσύνη τη δίδαξε ο ίδιος ο Χριστός και τη βίωσε η πρώτη χριστιανική κοινότητα αμέσως μετά την Ανάστασή Του. Αυτή η αδελφική και θεία αγάπη είθε να βασιλεύει και σήμερα, μεταξύ των ανθρώπων όλου του κόσμου.
 Με τις σκέψεις αυτές, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, ο Αναστάς Χριστός, ο Αληθινός Θεός μας, να ευλογεί τον καθένα χωριστά και τις οικογένειές σας.

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
 
Ανδρέας Κόης
Αντιστράτηγος Π.Σ.
 

 

Ευχές του Υπουργού Δημόσιας Τάξεως

Ευχές του Γενικού Γραμματέα Υπουργείου Δημόσιας Τάξεως