Επιστροφή

/ΔΤ 1794, 13/10/2007, 11:30, Συμβάντα

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στις 16:18 χθες, σε εργοστάσιο παρασκευής συγκολλητικών ουσιών με την επωνυμία «Ε.Λ.Κ.Ο.- Κ.ΑΝΕΜΟΥΛΗ Α.Ε.», στο 17ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Πολυγύρου, στο νομό Θεσσαλονίκης. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές τόσο σε προϊόντα όσο και στον εξοπλισμό της επιχείρησης. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετείχαν 50 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με 22 οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα της Υπηρεσίας μας.

 

Πυρκαγιές εκδηλώθηκαν στις 21:38 χθες, σε υποκαταστήματα τραπεζών στην περιοχή των Άνω Ιλισίων Αττικής :

1) υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας, στην οδό Γρηγορίου Αυξεντίου 75.

2) υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας, στη συμβολή των οδών Μούσκου και Παπακωνσταντίνου.

Τα παραπάνω περιστατικά αντιμετωπίστηκαν άμεσα από την Υπηρεσία μας από 14 πυροσβεστικούς υπαλλήλους με πέντε οχήματα. Προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο Ανακριτικό Τμήμα.

 

Οι έντονες βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν στις 19:00 χθες, στις περιοχές Αχαρναί, Θρακομακεδόνες και Ζεφύρι του Νομού Αττικής, είχαν ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν υπόγεια κατοικιών και επιχειρήσεων Η Υπηρεσία μας δέχτηκε 24 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων. Την ίδια ώρα σημειώθηκε διακοπή ρεύματος στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στις περιοχές Πατήσια, Λαμπρινή, Γαλάτσι και Ν. Κόσμος και η Υπηρεσία μας δέχτηκε 44 για απεγκλωβισμό ατόμων από ανελκυστήρες. Το σύνολο των συμβάντων  αντιμετωπίστηκε άμεσα από είκοσι (20) συνεργεία με σαράντα (40) πυροσβεστικούς υπαλλήλους.