Επιστροφή

04/12/2014, 09:00, ΔΤ 3059, Παροχές βοήθειας λόγω έντονων καιρικών φαινομένων στο Νομό Άμφισσας, Νεκρός απο πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Νομό Κεφαλληνίας, Πυρκαγιά σε προαύλιο χώρο εργοστασίου στον Ασπρόπυργο Αττικής.

 

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που εκδηλώθηκαν χθες, στο Δήμο Δελφών του Νομού Άμφισσας, η Υπηρεσία μας δέχθηκε συνολικά 20 κλήσεις, για αντλήσεις υδάτων από υπόγεια, κυρίως κατοικιών και επιχειρήσεων. Για την αντιμετώπιση των συμβάντων συγκροτήθηκαν επτά συνεργεία με 14 πυροσβεστικούς υπαλλήλους.

Νεκρός εντοπίστηκε ο Σ.Α.Μ. του Σ. 83 ετών, ύστερα από κλήση που δέχτηκε η Υπηρεσία μας χθες, στις 21:50 για πυρκαγιά σε μονοκατοικία, στον οικισμό Μηνιές του Δήμου Κεφαλονιάς, στο Νομό Κεφαλληνίας. Για το συμβάν κινητοποιήθηκαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα, ενώ από την πυρκαγιά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην οικία.

Για κατάσβεση πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε σε προαύλιο χώρο εργοστασίου, ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 22:15 χθες, στην περιοχή Άγιος Γεώργιος του Δήμου Ασπροπύργου, στο Νομό Αττικής. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στον εξοπλισμό και τις πρώτες ύλες της επιχείρησης που ήταν στο προαύλιο χώρο, ενώ στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με επτά οχήματα.

Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.

 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr