Επιστροφή

06/12/2013, 19:30, ΔΤ 2917, Νεκρά άτομα εντοπίστηκαν ύστερα από κατάσβεση πυρκαγιών σε Πειραιά Αττικής, στην περιοχή Χίλια δέντρα Κομοτηνής και στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Νεκρός εντοπίστηκε άνδρας αγνώστων στοιχείων, από υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, ύστερα από κατάσβεση πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε δώμα ξενοδοχείου στην οδό Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 109, στον Πειραιά Αττικής. Στο συμβάν επενέβησαν επτά πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, έπειτα από κλήση που έλαβαν στις 04:26 σήμερα.
 
Νεκρός εντοπίστηκε ο Ν.Π., 54 ετών, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης μικρής έκτασης πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε αντλιοστάσιο στην περιοχή Χίλια Δέντρα, στο Δήμο Κομοτηνής του Νομού Ροδόπης. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε για το συμβάν στις 05:15 σήμερα, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συμμετείχαν πέντε πυροσβεστικοί υπάλληλοι με ένα όχημα.
 
Νεκρή εντοπίστηκε γυναίκα αγνώστων στοιχείων, από υπαλλήλους της Υπηρεσίας μας, ύστερα από κατάσβεση πυρκαγιάς, που εκδηλώθηκε σε οικία στην οδό Καλλέργη 6, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Στο συμβάν επενέβησαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα, έπειτα από κλήση που έλαβαν στις 08:41 σήμερα.
 
 
Για τα ανωτέρω περιστατικά διενεργείται προανάκριση από τα αρμόδια Ανακριτικά Τμήματα.