Επιστροφή

10/12/2016, 09:30, ΔΤ 3406, Πυρκαγιά σε σκάφη αναψυχής στο Ηράκλειο, Πυρκαγιά σε εκδοτήρια ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο Ηράκλειο, Πυρκαγιά σε κατάστημα ανταλλακτικών αυτοκινήτων στην Αθήνα, Πυρκαγιά σε μονοκατοικία στο Λυγουριό.

Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε τρία σκάφη αναψυχής, εντός του ενετικού λιμανιού Ηρακλείου Κρήτης. Στην κατάσβεσή τους, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 11:37 χθες, συμμετείχαν 15 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στα σκάφη.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε εκδοτήρια ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, στο λιμάνι του Ηρακλείου Κρήτης. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 18:10 χθες, συμμετείχαν 10 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τρία οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα εκδοτήρια.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε στον ημιώροφο αποθήκης καταστήματος ανταλλακτικών αυτοκινήτων, επί της οδού Καστοριάς 19, στον Δήμο Αθηναίων Αττικής. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 19:02 χθες, συμμετείχαν 12 πυροσβεστικοί υπάλληλοι με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στα εμπορεύματα και στον εξοπλισμό της επιχείρησης.
 
Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία, στην Τ. Κ. Λυγουριού, του Δήμου Επιδαύρου του Νομού Αργολίδας. Στην κατάσβεσή της, για την οποία ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας στις 03:10 σήμερα, συμμετείχαν τέσσερεις πυροσβεστικοί υπάλληλοι με δύο οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.
 
 
 
Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.
 
 
 

Γραφείο Τύπου Α.Π.Σ., Ριζαρείου 1 και Μ. Ασίας
Χαλάνδρι, Τ.Κ. 15233
Τηλ.:2132158680-2, Fax: 2106826726
http://www.fireservice.gr